Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lašiša

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su lašiša
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir paprastai paruošiami. Labai skanūs ir paprastai paruošiami. Aistė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų lašišos filė
2 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
4 šaukštai kreminio sūrio
1 šaukštelis džiovintų krapų (arba šviežių)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos file pasmulkinti. Svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Tešlą iškočioti iki vidutinio storumo, kad būtų šiek tiek plonesni ir didesni lakštai.
3.
Ant abiejų lakštų padalinti kreminį sūrį ir paskirstyti per visą plotį, pabarstyti krapais, padalinti lašišos gabaliukus, pabarstyti svogūnais. Kiekvieną lakštą susukti į suktinuką. Tuomet supjaustyti griežinėliais.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti pyragaičius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių iki kol parus ir iškeps.
AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital