Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su braškėmis ir rabarbarais
Autorius apie receptą: Puikus, lengvai pagaminamas desertas. Puikus, lengvai pagaminamas desertas. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 lakštai sluoksniuotos tešlos (mielinės arba bemielės, apytikriai 900 g)
Įdarui:
200 gramų braškių
100 gramų rabarbarų
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui braškes ir rabarbarus smulkiai supjaustyti, suberti cukrų ir krakmolą, gerai išmaišyti.
2.
Jei lakštai stori, šiek tiek pakočioti. Konditeriniu žiedu išspausti apskritimus. Dėti ant vieno apskritimo įdarą, ant viršaus kitą tešlos apskritimą ir suspausti kraštelius. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant tarpus tarp pyragėlių.
3.
Išplakti kiaušinį ir aptepti pyragėlius. Ties viduriu šiek tiek įpjauti kryželiu. Prieš kepant, galima apibarstyti cukrumi arba migdolų drožlėmis.
4.
Kepti iki 170-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital