Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g sluoksniuotos tešlos
1 indelis konservuotų persikų
1 kiaušinio trynys
1 valgomas šaukštas grietinėlės
3 arbatiniai šaukštėliai cukraus
1 žiupsnelis cinamono
 cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:

Tešlą atšildom, jei sušaldytą perkam. Ištiesinam ir suradę puodelį, stiklinę ar kokį kitą apvalainą rakandą, darome apskritimus.

Pusę padarytų apskritimų dedame į šalį, likusiems išpjauname vidurius su mažesne stiklinaite. Skrituliukus ir žiedelius sudedame vienas ant kito.

Gautus tešlos dubenėlius sudedam į kepimo popierium išklotą skardą ir į kiekvieno vidų dedame po persiko puselę. Apibarstom cinamonu.

Kiaušinio trynio, grietinėlės bei cukraus plakiniu aptepam tešlą aplink persikų puseles. Galima apibarstyti rupiu cukrumi, bet aš to nedariau. Ir taip skanu buvo.

Kepiau 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius pyragaičius apibarsčiau cukraus pudra.
SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital