Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su varške ir lašiša

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su varške ir lašiša
Autorius apie receptą: Greitai ir paprastai paruošiami, labai skanūs užkandžių krepšeliai papuoš bet kurį šventinį stalą. Galima patiekti karštus ir šaltus. Greitai ir paprastai paruošiami, labai skanūs užkandžių krepšeliai papuoš bet kurį šventinį stalą. Galima patiekti karštus ir šaltus. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
250 gramų varškės
100 gramų rūkytos lašišos filė
1 vienetas pomidorų
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratėliais ir jais iškloti keksiukų formeles, padarant krepšelius.
2.
Lašiša supjaustyti mažais gabaliukais. Pomidorą supjaustyti griežinėliais.
3.
Įdarui varškę sumaišyti su kiaušiniu ir smulkiai pjaustyta lašiša.
4.
Į krepšelio vidurį dėti po šaukštą varškės-lašišos įdaro. Ant viršaus uždėti po griežinėlį pomidoro.
5.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital