Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su mocarela sūriu ir pomidorais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su mocarela sūriu ir pomidorais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
150 gramų konservuotų pomidorų
100 gramų mocarela sūrio
1 sauja vyšninių pomidorų
šiek tiek džiovintų bazilikų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šaldytą sluoksniuotą tešlą atitirpinau ir truputi pakočiojau, jog būtų plonesnė. Apvalia formele iš tešlos išspaudžiau apskritimus ir jais išklojau mažas pyragėlių formeles.
2.
Į kiekvieno pyragėlio vidų dėjau šiek tiek konservuotų pomidorų, šiek tiek mocarela sūrio ir po dvi-tris vyšninių pomidoriukų puseles. Pabarsčiau druska, pipirais ir džiovintais bazilikais.
3.
Kepiau iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol tešlos krašteliai gražiai pagelto ir sūris išsilydė
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital