Sluoksniuotos tešlos, grybų ir porų pynė, kuri nuo stalo dingsta akimirksniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Sluoksniuotos tešlos, grybų ir porų pynė, kuri nuo stalo dingsta akimirksniu
Sluoksniuotos tešlos, grybų ir porų pynė, kuri nuo stalo dingsta akimirksniu
Sluoksniuotos tešlos, grybų ir porų pynė, kuri nuo stalo dingsta akimirksniu
Sluoksniuotos tešlos, grybų ir porų pynė, kuri nuo stalo dingsta akimirksniu
Autorius apie receptą: Šitas kepinys yra mano šių metų žvaigždė. Vis nebūdavo kaip nufotografuoti, nes jis taip visiems patikdavo, kad kaip mat išgaruodavo. Valgė jį tie, kurie mėgsta grybus, ir net Šitas kepinys yra mano šių metų žvaigždė. Vis nebūdavo kaip nufotografuoti, nes jis taip visiems patikdavo, kad kaip mat išgaruodavo. Valgė jį tie, kurie mėgsta grybus, ir net tie, kurie grybų visai nemėgsta. Pagaliau atėjo laikas ir jums susipažinti su šia nuostabia grybų, porų ir sluoksniuotos tešlos pyne – fantastiška puošmena svečių stalui, aromatingas užkandis lengvai vakarienei arba tiesiog šiaip sau pasigardžiavimui. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui:
350 gramų pievagrybių (pjaustytų griežinėliais)
250 gramų poro (pjaustyto smulkiais griežinėliais)
120 gramų sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Pagrindui:
1 lapas sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių (lengvai plakto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą sviesto, kepkite jame porus ant lengvos ugnies apie 10 minučių, kol suminkštės. Berkite juos į dubenėlį.
2.
Keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą, kepkite grybus apie 8 minutes, kol išgaruos išsiskyręs skystis ir grybai bus sausi. Berkite į dubenėlį su porais. Leiskite atvėsti. Keptus porus ir grybus sumaišykite su grietine, tarkuotu sūriu, pagardinkite druska, pipirais.
3.
Išvyniokite sluoksniuotą tešlą. Mintyse padalinkite tešlos gabalą į tris išilgas dalis, ant vidurinės dėkite grybų mišinį, šonines dalis supjaustykite maždaug pusantro centimetro juostelėmis. Imant po vieną juostelę iš vienos pusės, paskui iš kitos pusės uždengiant grybų mišinį. Taip supinkite visą pynę.
4.
Patepkite lengvai plaktu kiaušiniu, kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 25-30 minučių. Leiskite lengvai atvėsti ir mėgaukitės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis