Sluoksniuotos salotos su daržovėmis, kiaušiniais ir sūriu

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Video Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Sluoksniuotos salotos su daržovėmis, kiaušiniais ir sūriu
Sluoksniuotos salotos su daržovėmis, kiaušiniais ir sūriu
Sluoksniuotos salotos su daržovėmis, kiaušiniais ir sūriu
Autorius apie receptą: Šventiškai atrodančios, spalvingos, gaivios, skanios ir be galo paprastai pagaminamos salotos. Šio skonių derinio tradicija atėjusi iš JAV, tik ten jos dažniausiai gaminamos Šventiškai atrodančios, spalvingos, gaivios, skanios ir be galo paprastai pagaminamos salotos. Šio skonių derinio tradicija atėjusi iš JAV, tik ten jos dažniausiai gaminamos su šviežiais arba šaldytais žirneliais bei gardinamos majonezo padažu, o aš šįkart pasirinkau gaivesnį kreminio sūrio bei jogurto pagardinimą ir panaudojau spintelėje pūpsančius konservuotus žirnelius. Beje, jeigu šoninės po ranka neturi ar nemėgstate, bus gardu ir be jos. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų romaninių salotų (arba iceberg ar kitų mėgiamų)
300 gramų vyšninių pomidorų
300 gramų konservuotų žirnelių
6 vienetai kiaušinių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 gramų sūrio (naudojau VILVI Memel Piquant su jelapenais)
1 saujelė petražolių
Padažui:
150 gramų kreminio sūrio
150 gramų graikiško jogurto
1 šaukštelis garstyčių
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į didelio stiklinio indo dugną dedame pasmulkintus salotų lapus. Ant jų - perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus. Beriame pusę žirnelių, postambiais gabalėliais supjaustytus kiaušinius, tada - likusius žirnelius.
2.
Tepamą sūrelį sumaišome su graikišku jogurtu, garstyčiomis ir žiupsneliu pipirų. Šį padažą paskleidžiama ant salotų viršaus.
3.
Sūrį sutarkuojame stambesne tarka ir užberiame ant salotų.
4.
Šoninę supjaustome smulkiais kubeliais ir apkepiname sausoje keptuvėje. Šoninės kubelius užberiame ant salotų.
5.
Salotas padedame valandėlei į šaldytuvą, jog skaniai atvėstų. Prieš patiekdami salotų viršų pabarstome smulkintomis petražolėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital