Sluoksniuotos salotos "Saulėgrąža"

AUTORIUS:
Elena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Salotos saulėgraža
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios ir visuomet itin puošniai ant stalo atrodančios salotos! Paruošti jas tikrai labai paprasta, o svečiai visuomet nustemba. Skanaus! Labai skanios ir visuomet itin puošniai ant stalo atrodančios salotos! Paruošti jas tikrai labai paprasta, o svečiai visuomet nustemba. Skanaus! Elena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai bulvių (virtų)
200 gramų rūkytos vištienos (arba rūkyto kumpio)
200 gramų marinuotų pievagrybių
150 gramų fermentinio sūrio
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 sauja juodųjų alyvuogių (perpjautų perpus)
1 sauja bulvių traškučiai (naudojau Pringles)
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtas bulves sutarkuoti stambia tarka ar supjaustyti smulkiais kubeliais ir dėti į salotinę. Smulkiai supjaustyti vištieną ir dėti ant bulvių, aptepti plonu sluoksniu majonezo. Gerai nukošti ir susmulkinti pievagrybius, dėti ant viršaus. Stambia tarka sutarkuoti kiaušinių baltymus ir dėti ant pievagrybių. Aptepti dar trupučiu majonezo. Užtarkuoti sūrį.
2.
Sutrupinti kiaušinių trynius ir juos užberti ant viršaus. Išdėlioti perpus perpjautas alyvuoges.
3.
Salotas palikti bent porą valandų (galima per naktį) pastovėti šaldytuve. Prieš patiekiant šonus papuošti traškučiais. Skanaus!
AUTORIUS: Elena
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Angele
2019-01-07 19:28
Super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis