Sluoksniuotos salotos "Miškas" su marinuotais grybais

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Mišrainė su grybais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardžios ir puošnios salotos su mažu mišku viršuje - grybais augančiais tiesiai iš krapų "sąmanų". Labai gardžios ir puošnios salotos su mažu mišku viršuje - grybais augančiais tiesiai iš krapų "sąmanų". Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų marinuotų pievagrybių
200 gramų fermentinio sūrio
200 gramų rūkyto kumpio
2 vienetai morkų (virtų)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 pundelis krapų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Specialų žiedą salotų sluoksniavimui (tinka ir nusegamas žiedas pyrago formos apie 18 cm skersmens) apsukti maistine plėvele, kad neprilptų salotos. Padėti ant lėkštės.
2.
Sūrį sutarkuoti ir išmaišyti su trupučiu majonezo, dėti ant lekštės, į žiedą.
3.
Kumpį sutarkuoti ar susmulkinti, sumaišyti su trupučiu majonezo ir paskleisti ant sūrio.
4.
Morkas sutarkuoti, paskirstyti ant kumpio.
5.
Kiaušinius sutarkuoti, išmaišyti su trupučio majonezo, paskirstyti ant morkų.
6.
Papuošti krapais ir gražiai išdėlioti gerai nukoštus pievagrybius.
AUTORIUS: Inga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
laima
2020-12-23 06:24
Kiek galėsiu tiek išbandysiu šventėm o paskui ir visas likusias labai viskas skaniai atrodo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital