Sluoksniuotos rūkytos vištienos salotos

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotos rūkytos vištienos salotos
Sluoksniuotos rūkytos vištienos salotos
Sluoksniuotos rūkytos vištienos salotos
Sluoksniuotos rūkytos vištienos salotos
Autorius apie receptą: Originalios salotos mėgstantiems skaniai pavalgyti. Jei norite kuo nors nustebinti svečius, išbandykite šį patiekalą. Jį pagaminti tikrai lengva. Originalios salotos mėgstantiems skaniai pavalgyti. Jei norite kuo nors nustebinti svečius, išbandykite šį patiekalą. Jį pagaminti tikrai lengva. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų rūkytos paukštienos krūtinėlės
5 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
200 gramų fermentinio sūrio (smulkiai tarkuoto)
200 gramų konservuotų žirnelių
2 vienetai rausvųjų svogūnų
65 gramai tepamo sūrelio su žalumynais (varškės)
6 šaukštai majonezo
50 gramų parmezano sūrio
1 saujelė česnakų laiškų (smulkintų, papuošimui)
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
75 gramai špinatų
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai kvietinių miltų
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atskiriame kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Biskvitui nuplaukite ir nusausinkite špinatus, sutrinkite elektriniu trintuvu kartu su 2 tryniais, aliejumi, česnakais ir prieskoniais iki vientisos masės.
3.
Miltus su kepimo milteliais persijoti.
4.
Baltymus išplakti ir po truputį įmaišyti špinatų masę. Suberti miltus su kepimo milteliais ir šaukštu atsargiai išmaišyti. Paruoštą tešlą supilti į nedidelę kepimo popieriumi išklotu dugnu kepimo formą.
5.
Kepkite 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min. Atvėsinkite.
6.
Susmulkinti mažais gabaliukais vištieną. Smulkiai supjaustyti svogūnus.
7.
Atvėsusį biskvitą sudėkite ant kepimo skardos ir sutepkite tepamu varškės sūreliu, sudėkite vištieną.
8.
3 šaukstus majonezo sumaišyti su 200 g smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio ir sudėti ant vištienos sluoksnio. Apibarstyti supjaustytais svogūnais.
9.
Atskirti virtų kiaušinių baltymus ir trynius. Baltymus sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su likusiu majonezu ir parmezano sūriu. Paskirstyti ant svogūnu sluoksnio.
10.
Trynius sutarkuoti smulkia tarka.
11.
Ant baltymų ir sūrio sluoksnio užbarstyti konservuotus nusausintus žirnelius ir uždengti trynių sluoksnių. Puošti česnako laiškais. Uždengti salotas maistinė plėvelė ir keletą valandų, iki patiekiant, atvėsinkite šaldytuve.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital