Sluoksniuotos mielinės tešlos bandukės su vištienos įdaru

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Sluoksniuotos mielinės tešlos bandukės su vištienos įdaru
Sluoksniuotos mielinės tešlos bandukės su vištienos įdaru
Sluoksniuotos mielinės tešlos bandukės su vištienos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g mielinės sluoksniuotos tešlos (tešla pirktinė)
200 g vištienos filė
1 nedidelis svogūnas
1 nedidelė morka
3 - 4 džiovinti abrikosai
druskos, pipirų, kmynų
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminau įdarą. Susmulkintus vištieną, dž. abrikosus, svogūną ir morką trumpai apkepiau nedideliame kiekyje aliejaus. Tada ėmiau tešlos lakštus po vieną, truputį pakočiojau, kad taptų didesni bei plonesni, dėjau į vidurį paruošto įdaro, formavau bandeles ir sudėliojau jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputuką iškiltų. Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašoviau orkaitėn ir kepiau 15 min. 200 laipsnių temperatūroje. Iškepusias bandeles reikia palikt pusvalandukui, kad pravėstų, tačiau mūsų šeimyna paprastai tiek neišlaukia :) Gero apetito!
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital