Sluoksniuotos lašišos salotos su spanguolėmis

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos lašišos salotos su spanguolėmis
Autorius apie receptą: Gaivios, ypatingo skonio ir gana sočios pavasarinės salotos. Gaivios, ypatingo skonio ir gana sočios pavasarinės salotos. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų lašišos (šviežios)
3 gūželės salotų
3 vienetai paprikos
3 saujos pistacijų
3 saujos granatų sėklų
1 sauja džiovintų spanguolių
Padažui:
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
5 šaukštai balzaminio acto
3 šaukštai grūdėtųjų garstyčių
3 šaukštai skysto medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Salotas nuplauname, supjaustome ar suplėšome. Papriką supjaustome mažais kubeliais. Pistacijas išlukštename.
2.
Lašišą 5 minutes gariname garų puode.
3.
Sluoksniuojame salotas į indą: salotos, paprika, lašiša, granatai, spanguolės, pistacijos.
4.
Sumaišyti garstyčias, aliejų, balzaminį actą, medų ir užpilti ant salotų.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital