Sluoksniuotos krevečių salotos su avokadais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Sluoksniuotos krevečių salotos su avokadais ir česnakiniu užpilu
Autorius apie receptą: Dar vienas pasiūlymas iš šaltų užkandžių šventėms ar šiaip draugų pasisėdėjimui. Labai skanios, sočios salotos su įdomiu užpilu. Dar vienas pasiūlymas iš šaltų užkandžių šventėms ar šiaip draugų pasisėdėjimui. Labai skanios, sočios salotos su įdomiu užpilu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
120 gramų vyšninių pomidorų
100 gramų krevečių be kevalo (virtų)
80 gramų mocarela sūrio
0.5 vieneto avokadų (sunokusio)
Užpilui:
2 šaukštai majonezo (naudojau naminį)
2 skiltelės česnako
1.5 šaukšto citrinų sulčių
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
1/3 šaukštelio malto kumino
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Naminį majonezą sumaišyti su citrinų sultimis, ciberžole, kuminu. Įspausti česnaką ir pagardinti druska bei pipirais. Išmaišyti.
2.
Pomidorus, mocarelos sūrį, avokadą supjaustyti. Avokadą apšlakstyti citrinų sultimis.
3.
Viską sudėti į stiklines sluoksniais: pomirodai, sūris, avokadai, viršuje uždėti krevetes, užpilti užpilu, papuošti citrina ir žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital