Autorius apie receptą:
Paieška skanių gardžių salotų recepto tęsiasi. Šį kartą išbandžiau šias salotas. Salotos labai patiko, gana lengvos, kurios puikiai papuošia stalą.
Paieška skanių gardžių salotų recepto tęsiasi. Šį kartą išbandžiau šias salotas. Salotos labai patiko, gana lengvos, kurios puikiai papuošia stalą.
Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
konservuotų kukurūzų
3 vienetai
kiaušinių
(virtų)
100 gramų
kietojo sūrio
(tarkuoto)
1 sauja
ridikėlių
1 pundelis
svogūnų laiškų
pagal poreikį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius kietai išverdame, palaukiame kol pravės, nulupame lukštus ir supjaustome kubeliais.
Į dubenėlį, kuriame serviruosime salotas, sudedame supjaustytus kiaušinius, užtepame majonezo ant viso sluoksnio. Sudedame svogūnų laiškus, suberiame konservuotus kukurūzus, vėl užtepame majonezo. Suberiame tarkuotą sūrį ir vėl užtepame majonezo. Galiausiai suberiame tarkuotus ridikėlius.