Sluoksniuotos daržovių salotos su ypatingu padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Sluoksniuotos daržovių salotos su ypatingu padažu
Sluoksniuotos daržovių salotos su ypatingu padažu
Sluoksniuotos daržovių salotos su ypatingu padažu
Sluoksniuotos daržovių salotos su ypatingu padažu
Autorius apie receptą: Įspūdingai atrodančios salotos, kuriomis nustebinsite ir šeimos narius, ir svečius. Pamatysite, kaip ir kiti užsikrės tokių salotų manija. O salotos ne tik, kad gražiai Įspūdingai atrodančios salotos, kuriomis nustebinsite ir šeimos narius, ir svečius. Pamatysite, kaip ir kiti užsikrės tokių salotų manija. O salotos ne tik, kad gražiai atrodo, bet dar ir kokios skanios! Šios salotos idealiai dera su kreminiu majonezo ir kefyro padažu. Tokias salotas galima patiekti prie pačių įvairiausių patiekalų. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas iceberg salotų (vidutinio dydžio gūžės)
1 vienetas geltonosios paprikos
1 vienetas ilgavaisių agurkų (vidutinio dydžio)
1 sauja slyviniai pomidorai (vyšninių)
7 vienetai ridikėlių
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (vidutinio dydžio)
2 saujos pipirnės
Padažui:
120 mililitrų kefyro
80 mililitrų majonezo
1 sauja petražolių (susmulkintų)
0.5 šaukštelio česnako miltelių
1/3 šaukštelio svogūno miltelių
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susmulkiname salotas. Agurką perpjauname pailgai perpus, tada supjaustome storesniais griežinėliais. Papriką supjaustome trumpomis juostelėmis. Ridikėlius supjaustome storesniais griežinėliais. Svogūną supjaustome pusžiedžiais. Pomidoriukus perpjauname perpus.
2.
Padažui viename inde sumaišome kefyrą, majonezą, petražoles, svogūno ir česnako miltelius. Pagardiname druska ir pipirais pagal skonį ir atidedame į šalį.
3.
Sluoksniavimas – pirmiausia ant indo dugno tolygiai sudedame daugiau nei pusę salotų. Agurkų griežinėlius pirmiausia išdėliojame prie indo kraštų, likusį agurką sudedame į vidurį. Papriką atsargiai išdėliojame ant agurko, likusią sudedame į vidurį. Po to tuo pačiu principu seka ridikėliai, likusios salotos, svogūnas. Paskutinius išdėliojame pomidoriukus prie indo kraštų. Padažą atsargiai tepame ant salotų viršaus, uždedame pipirnės ir iškart patiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital