Sluoksniuoti velykiniai desertai

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuoti velykiniai desertai
Autorius apie receptą: Labai skanų sluoksniuotą desertą visai nesudėtinga paruošti. Šį velykinį desertą sudaro trys sluoksniai: citrininis biskvitas, mangų tyrė ir vanilinis kremas. Velykinio Labai skanų sluoksniuotą desertą visai nesudėtinga paruošti. Šį velykinį desertą sudaro trys sluoksniai: citrininis biskvitas, mangų tyrė ir vanilinis kremas. Velykinio stalo puošmena, kuriai neįmanoma atsispirti. (...daugiau) Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Biskvitui:
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
100 mililitrų pieno
90 gramų nerafinuoto cukraus (naudojome „Dansukker“ cukranendrių)
85 gramai cukraus (naudojome „Dansukker“ ekologišką „Panevėžio Plius“)
0.5 vieneto citrinų (ekologiškos, žievelės)
15 gramų citrinų sulčių
10 gramų kepimo miltelių
Pertepimui:
300 gramų šaldytų mangų
50 gramų cukraus uogienėms (naudojome „Dansukker“)
0.5 vieneto citrinų (apie 30 g)
Kremui:
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 gramų nerafinuoto cukraus (naudojome „Dansukker“ cukranendrių)
3 vienetai kiaušinių trynių
20 gramų sirupo (naudojome „Dansukker“ šviesų)
15 mililitrų romo (nebūtina)
5 gramai vanilinio cukraus (naudojome „Dansukker“ su natūralia vanile)
Papuošimui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C laipsnių temperatūros.
2.
Ištirpinkite sviestą, supilkite pieną. Mišinį atidėkite į šalį. Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų, tada supilkite sviestą ir citrinų sultis, įtarkuokite citrinų žievelę.
3.
Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius. Atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę.
4.
Maždaug 23 cm skersmens kepimo formą ištepkite riebalais. Kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 18 min. Palikite atvėsti.
5.
Mangų pertepimui prikaistuvyje ant mažos ugnies atšildykite mangus. Supilkite citrinų sultis. Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 30 sekundžių, Supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką ir padėkite į šaldytuvą.
6.
Vanilės kremui dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius, cukranendrių ir vanilinį cukrų, sirupą. Jeigu norisi, galite įpilti romo. Atskirame dubenyje išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į mišinį.
7.
Supjaustykite biskvitą gabalėliais ir apliekite kremu. Išplakite grietinėlę. Paruoškite šešias taures. Į jas sudėkite pusę biskvito gabalėlių, ant viršaus užpilkite tyrės ir užkrėskite grietinėlės. Suformuokite dar vieną biskvito, tyrės ir grietinėlės sluoksnį ir patiekite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital