Sluoksniuoti pyragaičiai

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Sluoksniuoti pyragaičiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
7 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
7 šaukštai miltų
7 šaukštai krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukštai kakavos
Pudingui:
0,5 l pieno
1 stiklinė cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
2 šaukštai miltų
2 šaukštai krakmolo
200 – 250 g margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai kakavos
1 citrina
Viršutiniams sluoksniams:
Konservuoti persikai
350 – 400 g braškinės varškės (skonį galite pasirinkti pagal save)
1 vyšnių želė
1 persikų želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame iki putų. Sumaišome su cukrumi ir dedame ištrintus trynius bei miltus. Tešlą padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų beriame kakavą ir išmaišome. Iš abiejų tešlų iškepame du atskirus papločius. Pienas sumaišomas su miltais ir krakmolu, šiek tiek pakaitinama. Kai masė atvėsta sumaišoma su margarinu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Masė gerai išmaišoma ir padalinama į dvi dalis. Į vieną iš dalių sudedama kakava, o į kitą citrinos sultys. Želė paruošiama pagal nurodymus ant pakuotės, tada atvėsinama ir sumaišoma su varške. Dabar pateikiami nurodymai kaip reikia sluoksniuoti. Pirmiausia dedamas šviesus biskvitas. Pilamas kakavinis pudingas, paliekama sustengti. Dedamas tamsus biskvitas, kuriame padaromos duobutės ir pilamas citrininis pudingas. Kitas sluoksnis vyšninės želė su varške. Galiausiai išdėliojami persikai ir apipilama persikų želė. Paliekama sustengti. Supjaustoma gabaliukais ir galima patiekti. Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital