Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
400 gramų sausainių
2 pakeliai pudingo
600 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
500 gramų kondensuoto pieno, saldinto ( virtas)
1 vienetas šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirkite pudingą pagal instrukcijas, pateiktas ant pakelio, tačiau dviems pakeliams pudingo naudokite 600 ml pieno.
2.
Į išvirtą pudingą sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite, kol sviestas ištirps. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
3.
Į indą įtieskite kepimo popierių. Formos dugną išklokite sausainiais.
4.
Ant sausainių tolygiai paskirstykite dar nevisiškai atvėsusį - minkštą virtą kondensuotą pieną (galima į jį įmaišyti vieną / kelis valgomuosius šaukštus tirpinto sviesto - masė lengviau tepsis, bus skanesnė, vientisesnė).
5.
Ant virto kondensuoto pieno vėl išdėliokite sluoksnį sausainių, tuomet tolygiai paskirstykite pudingo masę ir vėl išdėliokite sluoksnį sausainių. (Aš pritrūkau sausainių, taigi, juos susmulkinau ir pudingo sluoksnį apibarsčiau trupiniais).
6.
Išlydykite šokoladą garų vonelėje (desertas - saldus, tad puikiai tinka ir juodasis šokoladas), apliekite juo deserto viršų.
Susluoksniuotą desertą uždenkite plėvele ir šaldytuve laikykite ~ 2 dienas. Tuomet visi sluoksniai bus suminkštėję.
Prieš patiekiant supjaustykite kvadratėliais.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital