Sluoksniuotas želė desertas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotas želė desertas
Sluoksniuotas želė desertas
Sluoksniuotas želė desertas
Sluoksniuotas želė desertas
Autorius apie receptą: Aš manau čia net recepto nereikia. Prireiks tik šiek tiek laiko ir kantrybės. Kuo daugiau kantrybės, tuo daugiau sluoksnių. Aš manau čia net recepto nereikia. Prireiks tik šiek tiek laiko ir kantrybės. Kuo daugiau kantrybės, tuo daugiau sluoksnių. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 mililitrų pieno
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
77 gramai persikų želė (1 pakelio)
77 gramai braškių želė (1 pakelio)
77 gramai kivių želė (1 pakelio)
77 gramai aviečių želė (1 pakelio)
100 mililitrų vandens (želatinai)
3 šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti. Išbrinkusią želatiną padaliname į 3 lygias dalis.
2.
Kondensuotą pieną sumaišome su pienu. Padaliname į 3 dalis.
3.
Vieną dalį želatinos ištirpiname garų vonelėje, neleidžiame užvirti. Sumaišome su 1 dalimi pieno masės. Pilame į indą, kuriame gaminsite desertą. Puikiai tinka želė žiedas ar stiklinaitės. Dedame stingti. Kadangi sluoksnis pakankamai plonas, tai stingsta tikrai greitai.
4.
Kitam sluoksniui braškių želė užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusio balto sluoksnio. Paliekame vėl pilnai sustingti.
5.
Taip pat paruošiame ir žalią sluoksnį su kivi želė. Užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusio braškinio sluoksnio.
6.
Dabar vėl baltos želė eilė. Vieną dalį želatinos ištirpiname garų vonelėje. Sumaišome su 1 dalimi pieno masės Gerai išmaišome. Atvėsiname ir pilame ant kivi želės sluoksnio. Paliekame stingti.
7.
Ruošiame persikų skonio želė. Užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusio balto sluoksnio. Paliekame vėl pilnai sustingti.
8.
Ruošiame aviečių skonio želė. Užpilame karštu 400 ml vandeniu, gerai išmaišome, kad ištirptų. Atvėsusią želė pilame ant sustingusios persikų želės. Paliekame vėl pilnai sustingti.
9.
Dabar vėl baltos želė eilė. Paskutinę dalį želatinos ištirpiname garų vonelėje. Sumaišome su likusia dalimi pieno. Gerai išmaišome. Atvėsiname ir pilame ant želės sluoksnio. Paliekame stingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital