Sluoksniuotas silkės užkandis su pievagrybiais, bulvėmis ir morkomis

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkė pataluose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
240 gramų silkių filė
200 gramų pievagrybių
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai majonezo
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves, morkas išvirti ir stambiai sutarkuoti atskirai. Kiaušinius irgi išvirti ir sutarkuoti smulkia tarka atskirai trynius ir baltymus.
2.
Pievagrybius ir svogunūs pasmulkinti ir pakepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
3.
18 centimetrų torto formą be dugno pastatyti į lėkštę, sluoksniais dėti bulves, paskirstyti šaukštą majonezo, smulkintą silkę, vėl šaukštą majonezo, dėti morkas, majonezo, grybus, vėl majonezo, kiaušinio baltymus, sumaišytus su majonezu ir viršų pabarstyti kiaušinio tryniais.
4.
Pora valandų palaikyti šaltai, puošti pagal savo fantaziją.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital