Sluoksniuotas pyragas su kokosiniu kremu "Raffaello"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Autorius apie receptą: Pyragą sudaro keturi biskvito sluoksniai, kurie atskirti vienas nuo kito labai skaniu kokosiniu kremu. Šio pyrago skonis labai primena „Raffaello“ saldainius. Pyragą sudaro keturi biskvito sluoksniai, kurie atskirti vienas nuo kito labai skaniu kokosiniu kremu. Šio pyrago skonis labai primena „Raffaello“ saldainius. MyCulinaryCorner
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
260 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
100 gramų balto šokolado
50 gramų kokoso drožlių
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
250 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
250 gramų miltų
250 gramų cukraus
40 gramų kakavos
10 gramų kepimo miltelių
Viršui:
šiek tiek kokoso drožlių
šiek tiek raffaello saldainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kremui skirtą grietinėlę pilkite į puodą ir pašildykite ant vidutinės ugnies apie 1 minutę. Nuimkite puodą nuo ugnies ir į grietinėlę sudėkite mažais gabalėliais sulaužytą baltą šokoladą ir pamaišykite, kol šokoladas ištirps. Tada įmaišykite kokoso drožles. Uždenkite indą maistine plėvele ir 3 valandoms dėkite į šaldytuvą.
2.
Biskvitui skirtus kiaušinius paplakite, kol iširs tryniai. Pilkite grietinėlę, perplakite ir suberkite miltus bei kepimo miltelius. Išplakite viską iki vientisos masės, kol neliks sausų gumuliukų. Suberkite cukrų ir dar kartą išmaišykite.
3.
Tešlą padalinkite perpus. Vieną dalį pilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginkite paviršių ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusį biskvitą palikite atvėsti.
4.
Antrą pusę tešlos sumaišykite su persijota kakava, pilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, išlyginkite paviršių ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Iškepusį biskvitą palikite atvėsti.
5.
Atšaldytą kremą perplakite elektriniu plakikliu iki purumo.
6.
Visiškai atvėsusį kakavinį biskvitą pjaukite perpus, dėkite lakštus vieną ant kito ir lygiai apipjaukite kraštelius. Tą patį darykite su šviesiu biskvitu.
7.
Ant vieno kakavinio biskvito lakšto tepkite kremo, dėkite šviesų biskvitą, vėl tepkite kremo, dėkite kakavinį biskvitą, tepkite kremo ir dėkite antrą šviesų biskvitą.
8.
Pyrago viršų aptepkite likusiu kremu, pabarstykite kokoso drožlėmis, papuoškite Raffaello saldainiais. Padėkite į šaldytuvą keletui valandų (arba nakčiai), kad sutvirtėtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital