Sluoksniuotas obuolių pyragas su cinamonu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Sluoksniuotas obuolių pyragas su cinamonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos
4 valg.š. džiūvėsėlių
750 g obuolių
75 g cukraus
50 g sviesto
2 šaukšteliai cinamono
100 g abrikosų ar kitokios tirštos uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildykite tešlą pagal instrukciją ant pakuotės. Įkaitinkite orkaite iki 180°C. Nulupkite obuolius, perpjaukite juos į 4 dalis, pašalinkite sėklalizdes ir supjaustykite skiltelėmis. Iškočiokite tešlos kvadratą (pusės kepimo skardos dydžio) ir sudėkite į vandeniu apšlakstytą kepimo skardą, tolygiai apibarstykite džiūvėsėliais (jie padės sugerti drėgmę iš obuolių). Ant tešlos eilėmis sudėliokite obuolių skilteles ir apibarstykite cukrumi. Kepkite apie 35 min. Išimkite pyragą, tolygiai išdėliokite ant viršaus sviesto gabalėlius ir palaukite, kol ištirps. Apibarstykite cinamonu. Abrikosų uogienę sudėkite į nedidelį puodelį, užvirkite, išmaišykite ir teptuku ištepkite obuolius. Paruoštą pyragą padėkite atvėsti. Prieš patiekdami galite dar apibarstyti cukraus pudra, migdolų drožlėmis, papuoši plakta grietinėle. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital