Sluoksniuotas obuolių desertas su maskarpone

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotas obuolių desertas su maskarpone
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Vasaros skonis stiklinėje - greitai paruošiamas ir labai skanus sluoksniuotas deserčiukas, kuris puikiai tiks, pvz., gimtadienio šventei. Vasaros skonis stiklinėje - greitai paruošiamas ir labai skanus sluoksniuotas deserčiukas, kuris puikiai tiks, pvz., gimtadienio šventei. Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų maskarponės sūrio
50 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 saujelė graikinių riešutų (ar kitokių, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius perpjauti, išimti sėklalizdžius. Obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais.
2.
Prikaistuvyje ar nedideliame puode ištirpinti sviestą. Suberti obuolių gabalėlius ir kepinti, kol šiek tiek suminkštės ir paleis sulčių, apie 10 - 15 minučių. Pagardinti cinamonu. Palikti atvėsti.
3.
Grietinėlę, maskarponę ir cukrų išplakti elektriniu plakikliu iki purios masės.
4.
Į stiklines sluoksniuoti maskarponės masės, keptų obuolių, vėl maskarponės, vėl obuolių, dar truputį kremo.
5.
Papuošti galima smulkintais graikiniais riešutais.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital