Sluoksniuotas trupinių desertas su maskarpone ir uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Duonos desertas su uogiene
Duonos desertas su uogiene
Duonos desertas su uogiene
Duonos desertas su uogiene
Duonos desertas su uogiene
Duonos desertas su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų maskarponės sūrio
150 gramų duonos (naudojome ruginę, senesnę)
100 gramų juodųjų serbentų uogienė
35 gramai sviesto
2 šaukštai cukraus
0.5 vieneto citrinų (reikės žievelės)
1 žiupsnelis cinamono
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sumalame duoną iki smulkių trupinių.
2.
Ištirpiname keptuvėje sviestą, sudedame duoną, cukrų ir maišydami kepame apie 8 min. Beriame šiek tiek cinamono, išmaišome ir paliekame atvėsti. Kai atvės, trupiniai taps traškūs.
3.
Išplakame maskarponės sūrį su cukraus pudra, tarkuota citrinų žievele. Jeigu masė per tiršta, praskieskite grietinėle. Sūrį galima visiškai pakeisti plakamąja grietinėle.
4.
Ant dugno beriame duonos trupinius, tuomet - maskarponę, tada dedame uogienės sluoksnį, vėl kartojame.
5.
Galite papuošti šaldytomis uogomis, mėtų lapeliais, riešutais.
RECEPTO DRAUGAS: Biržų duona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis