Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sausainių
Cukraus (pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos
100 g sviesto
250 ml riebios grietinėlės
250 ml mascarponės sūrio
Cukraus pudros (pagal skonį)
Citrinos žievelės, tarkuotos (truputį)
100-200 g braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir pjaustytas braškes, pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital