Sluoksniuotas maskarponės desertas "Trispalvė"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sluoksniuotas maskarponės desertas "Trispalvė"
Autorius apie receptą: Kas gali labiau džiuginti nei gardus desertas. Saldžios braškės, burnoje tirpstantis biskvitas, saldžiarūgštis mangas su pasifloromis ir traškūs trupiniai. Visi šie Kas gali labiau džiuginti nei gardus desertas. Saldžios braškės, burnoje tirpstantis biskvitas, saldžiarūgštis mangas su pasifloromis ir traškūs trupiniai. Visi šie skoniai fantastiškai persipina su švelniu kremu ir sukuria tobulą desertą. O deserto spalvos džiugina akį. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Trupiniams:
30 gramų cukraus
30 gramų sviesto (minkšto)
30 gramų kvietinių miltų
20 gramų balto šokolado (tarkuoto)
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų špinatų
90 gramų kvietinių miltų
60 gramų sviesto (tirpinto)
60 gramų cukraus
10 gramų vanilinio cukraus
5 gramai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
200 gramų maskarponės sūrio
200 gramų kreminio sūrio
100 gramų grietinėlė, 36% riebumo
60 gramų cukraus pudros
Patiekiant:
pagal poreikį braškių
pagal poreikį mango vaisiaus
pagal poreikį pasifloros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Trupiniams cukrų, sviestą ir miltus triname tarp pirštų arba sutriname maisto smulkintuvu. Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių.
3.
Apibarstome tarkuotu šokoladu ir dedame į šaldytuvą.
4.
Biskvitui špinatus sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos konsistencijos.
5.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska.
6.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Sumaišome su špinatas ir sviestu. Beriame miltų mišinį ir išmaišome.
7.
Tešlą tolygiai (1 cm storio) paskirstome ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.
8.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Ištraukiame ir atvėsiname.
9.
Kremui maskarponės ir kreminį sūrį, grietinėlę išplakame su cukraus pudra.
10.
Atskirai supjaustome braškes ir mangus su pasifloromis. Biskvitą sutrupiname gabalėliais.
11.
Dedame į stiklinaites supjaustytas braškes, kremą, biskvitą, vėl kremą, tada mangus ir pasifloras, vėl kremą, pabarstome trupiniais. Galite papuošti uogomis, mėtomis.
Patarimai:
Šį biskvitą galite naudoti, puošiant Velykinius desertus. Jis puikiai imituoja žolę ir samanas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital