Sluoksniuotas desertas su varškės kremu (be cukraus)

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Sluoksniuotas desertas su varškės kremu (be cukraus)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, greitai paruošiamas, puikiai tinka pusryčiams ar šiaip pasmaližiauti! Granolą rinkitės be pridėtinio cukraus ar ruoškite su Labai skanus, greitai paruošiamas, puikiai tinka pusryčiams ar šiaip pasmaližiauti! Granolą rinkitės be pridėtinio cukraus ar ruoškite su namine. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų varškės
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
80 mililitrų pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis cinamono
6 šaukštai granolos (naudojau naminę)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę su pienu, vienu nuluptu bananu ir cinamonu sutrinti elektriniu trintuvu. Varškės kremo tirštumą galima reguliuoti keičiant pieno kiekį. Jei naudosite sausesnę varškę - pieno pilkite šiek tiek daugiau.
2.
Antrą bananą nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
3.
Į stiklines sluoksniuoti: granola, bananų griežinėliai, varškės kremas, granola, bananai, varškės kremas, granola, bananai.
4.
Valgome iš karto. Skanaus!
Patarimai:
Varškė tinka tiek biri, sausesnė, iš maišelių, tiek drėgnsesnė, iš kvadratinių pakelių - varškės kremo konsistenciją koreguokite pienu.
AUTORIUS: Jadvyga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Mantas
2020-07-16 10:11
Ar galima jį šaldiklyje šaldyti ? ATSAKYTI
Renata
2020-07-16 12:57
Nerekomenduočiau, gali nekokia tekstūra būt atitirpinus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital