Sluoksniuotas bulvių apkepas su paukštiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvių apkepas su vištiena mėsa
Bulvių apkepas su vištiena mėsa
Bulvių apkepas su vištiena mėsa
Autorius apie receptą: Bulvių apkepo kepimo laikas priklausys nuo jūsų pasirinktos kepimo formos ir nuo to, kokio storio riekelėmis supjaustysite bulves. Ir rinktis galite savo mėgstamą mėsytę, tik Bulvių apkepo kepimo laikas priklausys nuo jūsų pasirinktos kepimo formos ir nuo to, kokio storio riekelėmis supjaustysite bulves. Ir rinktis galite savo mėgstamą mėsytę, tik patartina, kad būtų rūkyta.
(...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (nuskustų)
250 gramų grietinėlės
150 gramų antienos (karštai rūkytų antienos lazdelių, arba vištienos)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kietojo sūrio (brandinto, tarkuoto)
3 skiltelės česnako
1.5 šaukšto speltų miltų
0.5 šaukštelio maltų kajeno pipirų
0.5 šaukštelio džiovintų čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę be aliejus ir sudėti griežinėliais pjaustytas antienos lazdeles. Kai jos šiek tiek apskrus, suberti griežinėliais pjaustytas česnako skilteles, kajeno pipirus, čiobrelius, viską gerai permaišyti ir atidėti į šalį.
3.
Į dubenį supilti grietinėlę, suberti sūrį, įmušti kiaušinius ir suberti miltus. Pagardinti druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išplakti.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Dėti sluoksnį bulvių, tada keptos antienos, vėl - bulves, vėl - antieną ir viršutinį sluoksnį vėl apdėlioti bulvėmis. Galiausiai atsargiai ant viršaus užpilti paruoštu padažą.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių, tuomet padidinti temperatūrą iki 190 C laipsnių ir kepti dar 10-15 minučių arba tol, kol viršus gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital