Sluoksniuota silkė su pievagrybiais ir kiaušiniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Sluoksniuota silkė su pievagrybiais ir kiaušiniais
Autorius apie receptą: Šiuo receptu pasidalino kolegė ir mūsų šeimoj jis prigijo. Labai skanu!
Šiuo receptu pasidalino kolegė ir mūsų šeimoj jis prigijo. Labai skanu!
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
7 vienetai silkių filė
650 gramų pievagrybių
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (didelio)
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną supjaustom vidutiniškai, apkepam keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pievagrybius nulupam, supjaustom, dedam į keptuvę kartu su svogūnais, pagardinam druska ir pipirais, ir pakepinam, kol išgaruoja pievagrybių sultys. Paliekam atvėsti.
2.
Kiaušinius išverdam kietai, atvėsinam ir sutarkuojam burokine tarka. Silkės filė spjaustome kubeliais.
3.
Į salotinę dedam sluoksniais: silkės kubeliai, majonezas, pievagrybiai, majonezas, kiaušiniai, tada vėl silkė. Man išėjo visko po 2 sluoksnius, viršutinis sluoksnis būtinai turi būti kiaušiniai.
4.
Salotinę apdengiam maistine plėvele ir dedam į šaldytuvą nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital