Sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė
Sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė
Sluoksniuota rūkytos žuvies mišrainė
Autorius apie receptą: Vartydama senus receptų sąsiuvinius ir ieškodama idėjų, radau šias žuvies salotas. Jos mano sąsiuvinyje užrašytos prabuvo kelerius metus, kol jas pagaminau savo šeimai. Vartydama senus receptų sąsiuvinius ir ieškodama idėjų, radau šias žuvies salotas. Jos mano sąsiuvinyje užrašytos prabuvo kelerius metus, kol jas pagaminau savo šeimai. Žinojau, kad salotos gaivios, skanios, nes jomis mane vaišino vieno budėjimo metu kolegė gyd. Živilė. Patinka man ragautus receptus užsirašyti, juos kaupti, o paskui būtinai išmėginti. O, žinoma, pačiais geriausiais pasidalinti su jumis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas rūkytos žuvies (naudojau jūros lydeką)
0.5 vieneto kininių kopūstų
2 vienetai pomidorų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pekiną supjaustome ruoželiais. Pabarstome druska, žolelėmis. Sluoksniuojame į salotų indelius.
2.
Pomidorus supjaustome kubeliais. Beriame ant pekino kopūsto.
3.
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Beriame į salotinę.
4.
Jūros lydeką nukauliname ir pasmulkiname. Beriame į salotinę, ant viršaus.
5.
Viską užklojame majonezu. Pabarstome smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital