Sluoksniuota rūkytos vištienos mišrainė su pievagrybiais

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sluoksniuota vištienos mišrainė su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
10 vienetų kiaušinių
2 vienetai rūkytų vištienos šlaunelių
200 gramų pievagrybių
1 vienetas agurkų
50 gramų balto vyno
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į lėkštę statyti formą nusegamais kraštais, susmulkinti vištieną ir dėti į dugną. Kiaušinius išvirti, sutarkuoti smulkia tarka, sumaišyti su majonezu ir padalinti į tris dalis.
2.
Ant vištienos užtepti sluoksnį kiaušinių, tada dėti smulkintą agurką, pabarstyti krapais ir vėl tepti kiaušinių sluoksnį.
3.
Grybus pakepinti baltam vyne iki sausumo ir dėti grybų sluoksnį ant kiaušinių. Ant višaus vėl užtepti kiaušinių sluoksnį ir puošti pagal savo fantaziją. Dėti į šaldytuvą 2 valandoms.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital