Sluoksniuota mišrainė "Grybų giraitė"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuota pievagrybių mišrainė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų marinuotų pievagrybių
300 gramų vištienos krūtinėlės (keptos arba virtos)
3 vienetai morkų (vidutinio dyžio, virtų)
3 vienetai bulvių (vidutinio dyžio, virtų)
3 vienetai kiaušinių (virtų)
120 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
3 vienetai salierų stiebų (nebūtina)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinelę supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti keptuvėje su šiek tiek aiejaus. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Svogūnų laiškus ir salierų stiebus pasmulkinti, kiaušinius, morkas ir sūrį sutarkuoti smulkesne burokine tarka, bulves - stambesne.
3.
Tortinės dugną iškloti kepimo popieriumi, dėti marinuotus pievagrybius galvute į dugną, apibarstyti svogūno laiškais, kiaušiniais, pagardinti druska ir pipirais. Tada dėti sūrį, salierus, užtepti majonezo, išdėlioti vištieną, morkas, tepti majonezo, sudėti bulves. Ant viršaus užtepti ploną sluoksnį majonezo. Sluoksniuojant mišrainę šiek tiek papresuoti. Mišrainės tortui gaminti naudojau 24 centimetrų skersmens torto formą, atsegamais kraštais.
4.
Apdengti sluoksniuotą mišrainę plėvele ir dėti į šaldytuvą parai. Išėmus ant viršaus uždėti lėkštę, apversti ir gražiai išimti nuimti formą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital