Šližikai (prėskučiai)

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 83)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 83)
Šližikai (prėskučiai)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pusė kilogramo miltų,
pusė stiklinės aguonų,
50 g. cukraus,
50 g. margarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Su cukrumi sumaišomas ištirpintas margarinas, suberiamos maltos aguonos. Gerai sumaišoma, suberiami miltai ir užminkoma tešla, jei reikia įpilama pieno. Iš tešlos formuojami piršto storio voleliai. Jie pjaustomi įstrižai nedideliais gabaliukais, dedami ant miltais pabarstytos skardos ir kepami iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol pagels. Tiekiami su aguonpieniu, pasaldintu pienu ar kompotu.
AUTORIUS: Ramunė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Rrrrr
2017-12-20 18:21
Isbandziau,receptas puikus,gavos traskus traskus slizikai,itariu reikes kartot nes neina seimynai nustot ragaut.Rekomenduoju! ATSAKYTI
Kas
2014-12-20 14:31
kas tokį receptą sugalvojo? kur mielės? ATSAKYTI
Monika
2017-12-23 20:40
Tradiciniai prėskučiai ir turi būti be mielių! ATSAKYTI
Kepėja
2021-12-04 21:17
Ir be margarino! ATSAKYTI
Jovita
2009-12-19 18:43
Labai geras kuciuku receptas mmm.... skanumelis :razz: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital