Pikantiška skumbrės užtepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Pikantiška skumbrės užtepėlė
Autorius apie receptą: Paprastas, bet nuostabus derinys. Jeigu mėgstate, apskrudusią duonytę, įtrinkite česnaku, tai suteiks užkandžiui pikantiškumo. Paprastas, bet nuostabus derinys. Jeigu mėgstate, apskrudusią duonytę, įtrinkite česnaku, tai suteiks užkandžiui pikantiškumo. Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
pagal poreikį duonos
1 vienetas karštai rūkytos skumbrės (apie 350 gramus, 170 gramus nukaulinus)
100 gramų lydyto sūrelio (arba kreminio, Filadelfijos tipo)
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 šaukštas krienų
šiek tiek žalumynų (krapų, petražolių ar kitų mėgiamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustome kąsnio dydžio riekelėmis. Jeigu mėgstate traškesnę – apšlakstykite aliejumi ir kepkite į 200 C laipsnių orkaitėje 12-15 minučių.
2.
Tuo tarpu skumbrę nukauliname ir sutriname šakute. Jogurtą išmaišome su sūreliu, smulkintais žalumynais ir krienais (galite naudoti trintuvą). Pilame į žuvį ir sumaišome. Pagardiname druska ir pipirais pagal skonį.
3.
Patiekiame kaip užtepėlę arba aptepame skrudintos duonos riekelės.
RECEPTO DRAUGAS: Biržų duona
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital