Skumbrės salotos su bulvėmis (be majonezo)

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Skumbrės salotos su bulvėmis (be majonezo)
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamos, sočios ir labai skanios skumbrės salotos. Jas mėgstame ruošti rudenį, tinka net Kūčių vaišėms! Greitai paruošiamos, sočios ir labai skanios skumbrės salotos. Jas mėgstame ruošti rudenį, tinka net Kūčių vaišėms! Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas šaltai rūkyta skumbrė
2 vienetai bulvių (virtų su lupena, didelių)
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų (mažo)
1 pundelis svogūnų laiškų
Padažui:
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti. Supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Nulupti skumbrės odą, žuvį nuimti nuo kaulų. Supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ar išskirstyti šakutėmis.
3.
Svogūną ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti. Salierą supjaustyti siauromis riekelėmis.
4.
Bulves sumaišyti su žuvimi, svogūnais, svogūnų laiškais, salieru.
5.
Aliejų išmaišyti su aliejumi, iš citrinos išspaustomis sultimis. Aplieti salotas ir išmaišyti.
Patarimai:
Mums užtenka sūrumo iš skumbrės, bet jei norite, papildomai galite pagardinti trupučiu druskos.
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital