Skryliai su šoninės padažiuku - taupu ir skanu

AUTORIUS:
Justina Šakėnaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Skryliai su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 stiklinės miltų (apytikriai)
1 stiklinė vandens
1 vienetas kiaušinių
Padažui:
200 gramų šoninė
2 šaukštai grietinės
šiek tiek sviesto
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išplakti kiaušinį, įpilti vandens, įdėti druskos ir 2 stiklines miltų. Viską išmaišyti. Toliau miltus dėti po truputį (gali neprireikti visų), kol tešla nebelips prie rankų.
2.
Tešlą gerai išminkyti ir padalinti į tris dalis. Visas dalis atskirai iškočioti iki 4 - 5 milimetrų storio. Iškočiotą tešlą supjaustyti rombais arba kvadratukais, dėti į verdantį ir pasūdytą vandenį ir virti apie 7 minutes.
3.
Padažui pakepti smulkiai pjaustytą šoninę, tada sudėti smulkintus svogūnų laiškus, krapus, pagardinti druska ir pipirais, įpilti samtį skyčio, kuriame virė skriliai, įdėti grietinės ir viską gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Justina Šakėnaitė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ilona
2017-08-24 16:09
Pabandykit su grybų padažu, irgi labai skanu ATSAKYTI
Asta
2017-08-19 09:52
Nuo vaikystės labai mėgstami skryliai! O su tokiu padažiuku išvis pasaka. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital