Skruzdėlynas su maskarponės sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Skruzdėlynas su maskarponės sūriu
Skruzdėlynas su maskarponės sūriu
Skruzdėlynas su maskarponės sūriu
Autorius apie receptą: Skruzdėlynas visada yra ant mūsų šventinio stalo. Neįsivaizduoju švenčių be jo. Tai paprastas tinginys, bet mūsų šeimoje tai yra pats skaniausias tortas.
Šį kartą į
Skruzdėlynas visada yra ant mūsų šventinio stalo. Neįsivaizduoju švenčių be jo. Tai paprastas tinginys, bet mūsų šeimoje tai yra pats skaniausias tortas.
Šį kartą į kremą įdėjau maskarponės sūrio, tai buvo geras sprendimas. Labai skanus tortas. Tik man kitą dieną yra žymiai skanesnis, todėl patarčiau daryti pieš dieną.
(...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
70 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
380 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
200 gramų maskarponės sūrio
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai sviestą išplakame su cukrumi ir druska. Įmušame kiaušinį ir išplakame dar kartą. Įberiame miltus ir greitai užmaišome tešlą.
2.
Gnybiame nedidelius tešlos gabalėlius ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kepame iki 190-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 min iki gražios auksinės spalvos. Atvėsiname.
4.
Kremui kondensuotą pieną, maskarponės sūrį, sviestą gerai išmaišome iki vientisos masės.
5.
Kremą sumaišome su sausainiais.
6.
Atsegamą kepimo formą išklojame acetatine plėvele. Dedame masę. Pastatome į šaldytuvą kelioms valandoms.
7.
Papuošiame ir teikiame. Aš viršų puošiau tirpintu baltuoju šokoladu ir graikiniais riešutais.
Oksana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Kristina
2023-02-14 19:15
Mano šeimai buvo per daug saldus ATSAKYTI
Diana
2023-02-28 13:34
Na skruzdėlynas toks jau yra - tikrai saldus desertas. Bet jei norisi mažiau saldumo, į tešlą cukraus galima mažinti arba visai nedėti ATSAKYTI
Aldona
2023-02-13 18:30
Sudetyje nera parasyta sausainiai.Kiek ir kokiu reikia? ATSAKYTI
Aura
2023-02-13 19:23
Iš tešlos išsikepate sausainius ATSAKYTI
Vaida
2023-02-16 09:40
Čia ne tradicinis tinginys su sausainiais, o daroma tešla, pasižėkite geriau recepta! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital