Skrudintos alyvuogės

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Skrudintos alyvuogės
Skrudintos alyvuogės
Skrudintos alyvuogės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g feta arba rikota sūrio
2 arbatiniai šaukšteliai Santa Maria prieskonių: čili, juodųjų pipirų, druskos
200-350 g juodųjų alyvuogių, be kauliukų
150 g tarkuoto parmezano sūrio
100 g miltų
1 kiaušinis
400 ml aliejaus, kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į alyvuoges pridėkite feta ar kito minkšto sūrio.
Miltus sumaišykite su prieskonių mišiniu.
Kiaušinį išplakite.
Alyvuoges pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir galiausiai pavoliokite tarkuotame sūryje.
Sudėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol alyvuogės gražiai apskrus t.y. apie 1-2 minutes.
Išgriebtas alyvuoges sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital