Skrudinto batono sumuštinukai su šprotų ir kiaušinių užtepėle

AUTORIUS:
Gita Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Skrudinto batono sumuštinukai su šprotų ir kiaušinių užtepėle
Autorius apie receptą: Greitai ir lengvai pagaminamas užkandis. Paprasti produktai, beveik pas kiekvieną randami virtuvėje. Skanu ir sotu. Greitai ir lengvai pagaminamas užkandis. Paprasti produktai, beveik pas kiekvieną randami virtuvėje. Skanu ir sotu. Gita Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 riekelių batono
240 gramų šprotų (1 skardinės)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia paruošiame užtepėlę. Kietai išverdame kiaušinius, juos nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Išimame šprotus iš skardinės, juos nusausiname ir supjaustome kubeliais.
3.
Supjaustytus kiaušinius ir šprotus sumaišome su majonezu, pagal skonį beriame juodųjų pipirų ir druskos.
4.
Batoną supjaustome norimos formos ir dydžio gabalėliais. Batono gabalėlius kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus.
5.
Ant paskrudusio batono riekelių dedame užtepą ir puošiame petražolėmis.
AUTORIUS: Gita Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital