Skrudinti migdolai su Kalėdiniais prieskoniais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Skrudinti migdolai su Kalėdiniais prieskoniais
Autorius apie receptą: Kalėdų stalo saldiems užkandžiams, o gal net dovanoms puikiai tiks Kalėdiniais prieskoniais pagardinti skrudinti migdolai! Pradžiuginkite artimuosius rankų darbo skanėstu. Kalėdų stalo saldiems užkandžiams, o gal net dovanoms puikiai tiks Kalėdiniais prieskoniais pagardinti skrudinti migdolai! Pradžiuginkite artimuosius rankų darbo skanėstu. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų migdolų
4 šaukštai medaus
2 šaukštai cukraus
7 šaukšteliai cinamono (naudojome "Santa Maria")
6 šaukšteliai malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
2.
Dubenėlyje sumaišykite medų su cukrumi. Jei naudojate kietą medų, jį šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų. Įmaišykite visus prieskonius ir migdolus. Gerai išmaišykite, kad migdolai tolygiai pasidengtų medumi ir prieskoniais.
3.
Migdolus tolygiu sluoksniu paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir pabarstykite druska.
4.
Skrudinkite apie 10 minučių, atsargiai permaišykite ir skrudinkite dar 10 minučių.
Patarimai:
Visų prieskonių kiekius galite koreguoti pagal savo skonį.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital