Skrebučiai su pievagrybiais ir sūriu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Skrebučiai su pievagrybiais ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 pakeptos duonos riekelės
200 g pievagrybių
1 svogūnas
2 šaukštai margarino
1/2 šaukšto miltų
2 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio
druskos
1 šaukštas sukapotų žalių petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, smulkiai sukapoti. Nuluptą svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti margarine, kol įgaus aukso spalvą. Pievagrybius išmaišyti su svogūnu ir 15 min. troškinti, išgarinant vandens perteklių. Įberti miltų, druskos ir išmaišyti. Duonos riekeles iš abiejų pusių patepti likusiu margarinu. Ant vienos pusės uždėti storą pievagrybių masės sluoksnį ir pabarstyti sūriu. Kita puse padėti ant kepimo skardos. Apkepinti 10 min. karštoje orkaitėje. Patiekti pabarstytus žaliomis petražolėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital