Skrebučiai su aguonomis

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Skrebučiai su aguonomis
Autorius apie receptą: Aguoniukai - mano vaikystės prisiminimas. Su močiute juos dažnai kepdavome. Tai greitas, saldus užkandis, kai norisi kažko skanaus. Išsikepti gali net vaikai. Labai tinka ir Aguoniukai - mano vaikystės prisiminimas. Su močiute juos dažnai kepdavome. Tai greitas, saldus užkandis, kai norisi kažko skanaus. Išsikepti gali net vaikai. Labai tinka ir senesnis batonas, jei nebespėjame jo sunaudoti. Tikrai verta išbandyti. (...daugiau) Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 vienetas batono (raikyto)
2 stiklinės pieno
100 gramų aguonų
pagal skonį cukraus
pagal skonį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į didesnį dubenį supilti pieną. Suberti cukrų ir išmaišyti.
2.
Po vieną riekelę trumpam įmerkti į pieną (nelaikyti ilgai ,nes labai daug jo prisigers ir ims tižti kepant) ir dėti į keptuvę su aliejumi. Ant batono užbarstome kiek norime aguonų(aišku kuo daugiau, tuo skaniau) ir pagal skonį cinamono. Apkepus vienai pusei, verčiame ant kitos ir užberiame cinamono. Aguonų galime nebedėti, nes jos ne taip gerai prikimba. Bet jei norisi aguonų daugiau, galima berti ir ant kitos pusės.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital