Skrandukų mišrainė su pievagrybiais ir agurkais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skrandukų mišrainė su pievagrybiais ir agurkais
Skrandukų mišrainė su pievagrybiais ir agurkais
Skrandukų mišrainė su pievagrybiais ir agurkais
Autorius apie receptą: Soti, bet ir gaivi mišrainė su ančių skrandukais, pievagrybiais ir agurku. Ančių skrandukus išsiviriau iš anksto pasūdytame vandenyje. Soti, bet ir gaivi mišrainė su ančių skrandukais, pievagrybiais ir agurku. Ančių skrandukus išsiviriau iš anksto pasūdytame vandenyje. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų ančių skrandukų (išvirtų pasūdytame vandenyje)
280 gramų marinuotų pievagrybių
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 pundelis laiškinių česnakų
1 pundelis krapų
3 šaukštai majonezo
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ančių skrandukus supjaustome nedideliais gabalėliais, pievagrybius perpjauname per pusę, agurkus kubeliais, žalumynus pasmulkiname.
2.
Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepinami svogūną su morka.
4.
Dubenyje sumaišome visus produktus. Pagardiname druska ir majonezu. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital