Skrandukų troškinys su daržovėmis

AUTORIUS:
Irma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Skrandukų troškinys
Autorius apie receptą: Lengvai padaromas, nebrangus patiekalas. Lengvai padaromas, nebrangus patiekalas. Irma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištų skrandukų
400 gramų šaldytų daržovių mišinys
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos skrandukus išvirti pasūdytame vandenyje. Nupilti vandenį.
2.
Skrandukus susmulkinti. Dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti, kol skilveliai lengvai apskrus. Tada sudėti atšildytas šaldytas daržoves ir dar pakepti, kol daržovės truputėlį apkeps.
3.
Pilti grietinėlės, sudėti prieskonius ir pakaitinti, iki kol grietinėlė pradės tirštėti. Galima valgyti su ryžiais ar bulvių koše.
AUTORIUS: Irma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital