Škotiški kiaušiniai maltos mėsos apvalkale

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Škotiški kiaušiniai maltos mėsos apvalkale
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
150 g maltos kiaulienos
150 g maltos jautienos
1 svogūnas
4 skiltelės česnako
1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
1 arbatinis šaukštekus krapų
1 žiupsnelis 5 pipirų mišinio
1 algomas šaukštas druskos
1 kiaušinis
1 stiklinė džiūvėsėlių
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

4 kiaušinius kietai išviriau.

Maltą mėsą sumaišiau su smulkintu svogūnu ir česnako skiltelėmis. Subėriau druską ir prieskonius, įmušiau kiaušinį. Viską gerai išmaišiau.

Virtus kiaušinius nulupau, nusausinau ir apvoliojau džiovintuose petražolių lapeliuose.

Faršo masę padalinau į 4 dalis. Kiekvieną kiaušinį "aplipdžiau" faršu. Suformavau pailgus "cepelinus", kuriuos apvoliojau džiūvėsėliuose.

Kepiau dideliame kiekyje aliejaus (turi apsemti) apie 15 minučių. Stebėkite, kad nepradėtų svilti. Turi būti švelniai paskrudę.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital