Sklindžiai su krienų padažu ir lašiša

AUTORIUS:
Andrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Sklindžiai su krienų padažu ir lašiša
Autorius apie receptą: Tai paprastai pagaminamas, tačiau labai skanus patiekalas. Tai paprastai pagaminamas, tačiau labai skanus patiekalas. Andrius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Blyneliams:
170 mililitrų pieno
160 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kreminio sūrio
25 gramai sviesto
1 šaukštas krapų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
120 gramų grietinės, 30% riebumo
2 šaukšteliai krienų
1/4 šaukštelio druskos
Patiekiant:
250 gramų sūdytos lašišos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite miltus su druska, kepimo milteliais ir smulkintais krapais.
2.
Sviestą ištirpinti ir palikti šiek tiek pravėsti.
3.
Atskirame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinį, kreminį sūrį ir tirpintą sviestą. Suberkite miltų mišinį ir išmaišykite iki vientisos tešlos.
4.
Įkaitintkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Kepkite blynelius (po kupiną šaukštą tešlos) iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, kol šiek tiek apskrus.
5.
Padažui sumaišykite grietinę su krienais, pagardinkite druska.
6.
Lašišą supjaustykite plonomis riekelėmis.
7.
Blynelius tiekite su padažu ir lašiša.
AUTORIUS: Andrius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital