Skanutėlis trupininis pyragas su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Skanutėlis trupininis pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Trupininis pyragas su serbentų uogiene, tiks ir vyšnių ir aviečių, abrikosų. Trupininis pyragas su serbentų uogiene, tiks ir vyšnių ir aviečių, abrikosų. Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
420 gramų miltų
220 gramų sviesto
200 gramų cukraus (galima ir mažiau, priklausomai nuo uogienės saldumo)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 mililitrų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įjungiame orkaitę kaisti iki 190 laipsnių (kaitinimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
2.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sviestą supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į miltus. Įmušame kiaušinį. Rankomis triname visk1 tarp pirštų iki gausis trupiniai.
3.
Maždaug du trečdalius gautų trupinių sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą (naudojau 20 x 30 cm). Gerai juos suspaudžiame ir ant viršaus paskleidžiame uogienę. Likusius trupinius užberiame ant viršaus vienodu sluoksniu.
4.
Kepame iki 190 laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 40-50 min iki pyrago viršus gražiai paruduos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2022-12-20 01:44
tokiu pačiu receptu ir aš kepu,visada dedu tik j.serbentų uogienę visada gaunasi skanus
pyragas,tik aš mušu 2 kiauš. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital