Skanutėlis plovas, gamintas orkaitėje

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Skanutėlis plovas, gamintas orkaitėje
Autorius apie receptą: Labai paprasta pagaminti. Šauni į orkaitę ir viskas, o jau skanumas! Kam norisi dar stipresnio skonio, vietoje vandens galite naudoti sultinį. Labai paprasta pagaminti. Šauni į orkaitę ir viskas, o jau skanumas! Kam norisi dar stipresnio skonio, vietoje vandens galite naudoti sultinį. Galina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Veršiena, 500 gramų
Svogūnai, 2 vienetai
Morkos, 2 vienetai
Ryžiai, 500 gramų
Pomidorų padažas, 5 šaukštai
Česnakai, 1 skiltelė
Prieskoniai, pagal skonį
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min. Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą. Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių. Šauname į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname. Skanaus.
AUTORIUS: Galina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
mepsas
2010-05-19 13:20
Šaunus receptas . Paprasta,greita ir skanu . ATSAKYTI
Ed
2010-03-10 05:51
Jei desit pomidoru padazo,tai sugadinsit plova - bus ne plovas, o ryziu kose su keciupu.Geriau, jei jau labai norisi to pomidoriskumo, nuplikyt tikra pomidora, supjaustyt gabalaiciais ir apkepint kartu su morkom. Beje, jei norit tikro plovo, o ne koses, neuzmirskit daug kartu nuplaut ryziu, kol vanduo taps skaidrus - taip atsikratysite nereikalingo krakmolo, ir ryziai
pataps birus, birus... Ir kario, neuzmirskit kario - tada valgysit tikra uzbekiska plova! ATSAKYTI
Strode
2009-10-14 13:46
atrodo nepaprastai skaniai :razz: lekiu gaminti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital