Skanutėlis obuolių pyragas su traškiu viršumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Obuolių pyragas su traškiu viršumi
Obuolių pyragas su traškiu viršumi
Obuolių pyragas su traškiu viršumi
Obuolių pyragas su traškiu viršumi
Autorius apie receptą: Artėjant rudeniui pats metas traukti savo firminį obuolių pyrago receptą ir eiti kepti šeimai skanumyno. O jei dar neturite to pačio geriausio savo obuolių pyrago, tai nuo šiol gal Artėjant rudeniui pats metas traukti savo firminį obuolių pyrago receptą ir eiti kepti šeimai skanumyno. O jei dar neturite to pačio geriausio savo obuolių pyrago, tai nuo šiol gal turėsite. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 vienetai obuolių
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
80 gramų cukraus
4 šaukštai aliejaus
4 šaukštai pieno
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Viršui:
2 vienetai kiaušinių
120 gramų sviesto
120 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cukrumi. Į miltų masę mediniu šaukštu įmaišykite aliejų, pieną ir kiaušinius. Gerai išmaišykite tešlą.
2.
Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite tešlą.
3.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Susmaigstykite obuolius į tešlą, bet nespauskite. Dėkite į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30 minučių.
4.
Viršui skirtą sviestą ištirpinkite ant lengvos liepsnos, nukelkite nuo viryklės, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite ir leiskite atvėsti. Kai sviesto masė atvės, įmuškite du kiaušinius ir elektriniu plakikliu plakite apie 1 minutę.
5.
Supilkite plakinį ant obuolių pyrago viršaus ir kepkite dar 20 - 30 minučių. Iškepus atvėsinkite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sandra
2019-11-12 16:56
Neblogas variantas butent is papastesniu receptu. Tik toks pastebejimas,kad jam labiau tiktu rugstesni obuoliai, nes su saldziais nera skonio kontrasto. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital