Mėsos ir ukrainietiškų "Nudli" suktinukų troškinys

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mėsos ir ukrainietiškų "Nudli" suktinukų troškinys
Mėsos ir ukrainietiškų "Nudli" suktinukų troškinys
Mėsos ir ukrainietiškų "Nudli" suktinukų troškinys
Mėsos ir ukrainietiškų "Nudli" suktinukų troškinys
Mėsos ir ukrainietiškų "Nudli" suktinukų troškinys
Autorius apie receptą: Šiuo receptu pasidalino mamos kaimynė iš Ukrainos. Variantų yra daug, kiekviename regione jie gaminami kitaip. Laiko atžvilgiu truputėlį užtruksite, bet šiaip nėra nieko Šiuo receptu pasidalino mamos kaimynė iš Ukrainos. Variantų yra daug, kiekviename regione jie gaminami kitaip. Laiko atžvilgiu truputėlį užtruksite, bet šiaip nėra nieko sudėtingo. Troškiniui naudokite didelę keptuvę aukštais kraštais. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų mėsos
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Tešlai:
460 gramų miltų
120 mililitrų pieno
100 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukšto aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų pievagrybių
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai išplakite kiaušinį, įpilkite vandenį, aliejų, įberkite druskos, persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite 30 minučių šaldytuve.
2.
Įdarui morkas nulupkite, nuplaukite, sutarkuokite burokine tarka. Pievagrybius, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, viską sudėkite į keptuvę, pagardinkite prieskoniais ir pakepinkite. Palikite atvėsti.
3.
Troškiniui mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir trumpai apkepkite keptuvėje. Tada sudėkite sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, prieskonius ir dar kelias minutes pakepkite.
4.
Tešlą perpjaukite pusiau, stalą pabarstykite miltais, iškočiokite plonai stačiakampį. Dėkite pusę įdaro su morkomis ir pievagrybiaisi, tolygiai paskirstykite. Suvyniokite į vyniotinį ir supjaustykite maždaug 2.5 - 3 centrimetrų pločio gabalėliais. Juos sudėkite į keptuvę ant mėsos.
5.
Taip pat padarykite su likusia tešla. Įpilkite į keptuvę vandens arba sultinio, iki viršaus "nudli", uždengiame dangčiu ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 35 - 40 minučių. Prieš troškinimo pabaigą įdėkite grietinės ir smulkintų petražolių,
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Roma
2017-06-09 15:21
Mano šeimai patiko
ATSAKYTI
Aistė
2017-05-12 19:22
Labai įdomus ir skanus patiekalas! ATSAKYTI
Jovita
2017-05-25 09:46
Labai skanu, tik man tie ritineliai gavosi laaabai dideli ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital